Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contactat de recuperatori creante ( vodafone )

Buna seara , dupa peste 7 ani au fost acasa la parinti mei pentru a recupera supa ce o datorez celor de la vodafone . intrebarea mea ar fi : ce pot pati daca nu o platesc ? ; sau cum pot scapa de ei ? eu stiam ca dupa 3 ani se prescrie , este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:04, 15 Iunie 2016
Buna seara
Aveti doua posibilitati:
1. Sa-i ignorati avand in vedere ca e prescrisa datoria;
2. Sa le transmiteti o notificare (incercati sa nu dati date prea multe despre dumneavoastra si ma refer la adresa actuala) prin care sa le reamintiti ca datoria e prescrisa si sa-i amenintati ca daca va mai streseaza parintii va adresati politiei si instantei.
Nu va asteptati sa se potoleasca dar ignorati-ii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insistențe telefonice pentru plata unei creanțe vechi de 10 ani kons kons Buna ziua..As dori o informatie in privirea neplatii unui contract,abonament la o firma de telefonie mobila si anume orange.Sotul meu,a avut un contract ... (vezi toată discuția)
Abonament la vodafon reziliat?! machita machita Am fost sunata de la Vodafon ca am incheiat acum 10 ani un abonament inainte de termen si am de plata 1100lei...E normal.?Eu nu mi aduc aminte de acest acest ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)