avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abonament la Vodafon reziliat?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abonament la Vodafon reziliat?!

Am fost sunata de la Vodafon ca am incheiat acum 10 ani un abonament inainte de termen si am de plata 1100lei...E normal.?Eu nu mi aduc aminte de acest acest lucru...Sa fi rezilia abonament inainte de termen.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:22, 16 Mai 2019
Nu-i bagati in seama, nu recunoasteti nimic.
Daca doresc....sa se adreseze instantei, dar oricum datoria, daca ar fi existat, sa prescris si puteti invoca asta la un eventual proces...
S-a împlinit și mama prescripției, ignorați-i!
Ati fost sunata... si cum a ramas?
Sa va trimita actele in copie prin posta si sa nu va mai dea telefoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!as avea si eu o intrebare!de ceva timp tot sunt sunata ... AlinaBeatrice AlinaBeatrice Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot sunt sunata de catre o firma de recuperări creante,ce imi spun ca am o datorie fata de un operator ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit vodafone inainte de expirare și recuperatori MadaMO MadaMO Am creat rezilierea contractului în prelungit și trimis-o cu 30 zile înainte de reziliere, la recomandarea unui avocat, însă nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)