Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM /perioada determinata

Buna ziua,
Am un CIM / perioada determinata 04.01.2016 - 04.07.2016.Vreau sa mai prelungesc cu inca 6 luni..04.07.2016 - 31.12.2016. Cum operez in Revisal prelungirea prin act aditional?? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 20:51, 1 Iulie 2016
Ce treaba are familia cu acel c.i.m. ?
Asa s-a trecut ..la Alte detalii....situatia familiala....acum nu mai pot sa sterg....o las asa...
O zi buna!!! MULTUMESC !!!
Buna ziua,
Mai revin cu o nedumerire....si ultima: ca mai sus, la prelungire CIM perioada determinata...prin modificare CIM...modific data expirare CIM. OK ! Dar de ce la Istoric contract..ultima rubrica...imi mai apare pe langa modificare ....si CORECTIE ....cu data de azi...cand am operat modificarea?? Multumesc !! O zi buna !
Nu va luati dupa ce iese din programul REVISAL ...chiar si noua versiune are erori, in aceasta privinta.

Cumva ati facut si o corectie ?
NUUU....pai tocmai asta este nedumerirea mea. Am dat contracte...modificare..am modificat data sfarsit activitate CIM..din 04.07.2016..in 31.12.2016..continuare..data producere efecte....05.07.2016....salvare......La Istoric contracte...ultima rubrica.....APARE MODIFICAREA....si ALTA...... CORECTIE ?? .. cu data operarii ...01.07.2016. Nu am apasat corectie...nimic altceva decat modificare. Asta e...mai sunt neclaritati in Revisal. Va multumesc frumos de raspuns. O seara placuta !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare prelungire contract munca andreeazanfir andreeazanfir daca azi expira contractul si doresc sa il prelungesc pe 6 luni , in revisal scriu durata incepere contract 22.05.2013 sau 23.05.2013? iar la data incheierii ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revisal mihaela_1968 mihaela_1968 Am o rugaminte: daca cineva se confrunta cu o problema similara la Revisal si ma poate ajuta. Dupa ce completez perioada de suspendare ale CIM pentru salariat, ... (vezi toată discuția)