Buna ziua,
Am un CIM / perioada determinata 04.01.2016 - 04.07.2016.Vreau sa mai prelungesc cu inca 6 luni..04.07.2016 - 31.12.2016. Cum operez in Revisal prelungirea prin act aditional?? Multumesc !
Buna ziua,
Mai revin cu o nedumerire....si ultima: ca mai sus, la prelungire CIM perioada determinata...prin modificare CIM...modific data expirare CIM. OK ! Dar de ce la Istoric contract..ultima rubrica...imi mai apare pe langa modificare ....si CORECTIE ....cu data de azi...cand am operat modificarea?? Multumesc !! O zi buna !
NUUU....pai tocmai asta este nedumerirea mea. Am dat contracte...modificare..am modificat data sfarsit activitate CIM..din 04.07.2016..in 31.12.2016..continuare..data producere efecte....05.07.2016....salvare......La Istoric contracte...ultima rubrica.....APARE MODIFICAREA....si ALTA...... CORECTIE ?? .. cu data operarii ...01.07.2016. Nu am apasat corectie...nimic altceva decat modificare. Asta e...mai sunt neclaritati in Revisal. Va multumesc frumos de raspuns. O seara placuta !!
Revisal
mihaela_1968
Am o rugaminte: daca cineva se confrunta cu o problema similara la Revisal si ma poate ajuta. Dupa ce completez perioada de suspendare ale CIM pentru salariat, ... (vezi toată discuția)