avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... declaratii de avere si interese
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

declaratii de avere si interese

am depus o sesizare catre ANI ptr declaratii false cum se pedepseste si ce pateste persoana ???
Cel mai recent răspuns: orzi , utilizator 08:44, 23 Iunie 2016
@orzi
Cei de la ANI vor investiga sesizarea dvs si vor dispune sanctiuni in functie de cele constatate. Falsul in declaratii e infractiune.
Conf art 29 alin 1 Lg 176/2010 "Nedepunerea declaraţiilor de avere şi a declaraţiilor de interese în termenele prevăzute de prezenta lege, precum şi nedeclararea, în declaraţia întocmită potrivit anexei nr. 1, a cuantumului veniturilor realizate, sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei. Agenţia poate declanşa din oficiu procedura de evaluare."
multumesc ptr raspuns,banuiesc ca dureaza ceva timp pana se analizeaza fiecare sesizare??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația de avere privind jocurile de noroc! Andrei1995pch Andrei1995pch Declarația de avere privind jocurile de noroc! Buna ziua, o persoana care a câștigat 70.000 de lei la pariuri sportive, are obligația de a trece suma ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o instituție publică,și trebuie să depun declarațiile ... mihaela chirvasa mihaela chirvasa Lucrez la o instituție publică,și trebuie să depun declarațiile de avere și interese.Sotul lucrează la o companie privata unde, datorita contractului de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Va rog, pana cand se transmit la Bucuresti declaratiile de avere si de interes. Multumesc. (vezi toată discuția)