Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe cladiri si terenuri

In cazul in care mi-a venit instiintare de plata a impozitului pe cladiri si curti ,eu avind contract de inchiriere a apartamentului incheiat intre administratorul delegat de primarie si eu ca si persoana fizica,cui m-as putea adresa sa vad daca potrivit legii nr. 207/2015 si a legii nr.227/2015 sunt obligat sa platesc impozit pe cladiri si curti?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:10, 23 Iunie 2016
Pentru clădirile/ terenurile proprietate publică sau privată a unităților administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, se stabilește taxa pe clădire/ teren în condiții similare impozitului pe clădire/teren conform codului fiscal(legea 227/2015), art 455, alin 2 și art 463, alin 2
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla taxare teren Ruxzara Ruxzara Buna ziua, azi am aflat cu stupoare ca, pe linga chiria pe care o platesc primariei pentru curte trebuie sa platesc si o taxa/impozitare catre institutia la ... (vezi toată discuția)
Pentru terenurile date in chirie de catre primarie mai trebuie platite si alte taxe ? smn_goga smn_goga Buna ziua, imobilul proprietate personala este construit pe terenul statului . Mai clar, casa este a noastra , terenul (de sub casa, garaj, curte si gradina) ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)