avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expertiza in curs de repetare in cazul unui accident ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Expertiza in curs de repetare in cazul unui accident rutier

Buna seara, in urma cu trei ani am avut un accident rutier pe un drum neiluminat care s-a soldat cu un deces. S-a cerut bineinteles o autopsie si o expertiza ca sa se calculeze toate variantele posibile, adica mai exact daca as fi putut evita acest accident. In urma autopsiei s-a constat ca victima era in stare de ebrietate si de aceea era intins pe mijlocul soselei. Iar in urma expertizei s-a stabilit ca nu as fi avut cum sa il evit nici daca aveam 50 km/h (eram in afara localitatii si aveam app 70 km/h). In expertiza de asemenea se mentioneaza la final ca vina apartine in totalitate omului care era intins pe sosea si beat.
Dupa 3 ani, acum asteptam deznodamantul, rezultatul expertizei a iesit in favoarea mea, deci ma gandeam ca aici se va sfarsi cosmarul. Ei bine nu, aici intervine avocatul familiei decedatului care a cerut o a doua expertiza, in conditiile in care prima a avut rezultatele mentionate mai sus. Intrebarea mea este ce pot face pentru a incheia cosmarul odata? De trei ani sunt pus pe drumuri si acum cand credeam ca totul se va incheia se mai cere o a doua expertiza care va dura inca un an. Se poate asa ceva? Adica pot refuza a doua expertiza? Si vreau sa stiu daca trebuie sa semneze ambele parti din nou pt a isi da acordul cu privire la aceasta noua expertiza? .... Sau trebuie sa imi anagajez un avocat pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 4 Iulie 2016
Este de preferat sa angajati persoana specializata care sa studieze responsabil documentele din dosar si care sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier omideo20 omideo20 Anul trecut in august am fost implicat intr-un accident rutier.Ma deplasam cu masina in afara localitatii cand la un moment dat am vazut pe partea carosabila 2 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ucidere din culpa fersedibm fersedibm in luna august 2014 luna august am avut un accident rutier, in jurul orei 4 dimineata pe un tronson de drum cu limita de viteza de 70 KM/h, neiluminat, a ... (vezi toată discuția)