Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie auto

Buna ziua,detin un autoturism cu cuntract decomodat,intrebare-pot scoate rca pe numele meu,tinand cont de contract ca eu sunt utilizator.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:22, 7 Iulie 2016
Polita rca se emite pe numele proprietarului din talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Titlu: utilizator la rubrica c3 in talon, rca posibil doar pe proprietar condrasto condrasto Titlu: Utilizator mentionat la rubrica C3 (C3=C1) in certificat de inmatriculare autoturism, altul decat proprietarul, nu se poate emite polita RCA pe numele ... (vezi toată discuția)
Mai pot circula cu o mașină în cazul în care asigurarea ... Arbunea viorel Arbunea viorel Mai pot circula cu o mașină ,în cazul în care asigurarea este pe numele meu,și bine inteles cu itp.valabil un an dar proprietarul a decedat? Va ... (vezi toată discuția)