avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie auto

Buna ziua,detin un autoturism cu cuntract decomodat,intrebare-pot scoate rca pe numele meu,tinand cont de contract ca eu sunt utilizator.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:22, 7 Iulie 2016
Polita rca se emite pe numele proprietarului din talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Titlu: utilizator la rubrica c3 in talon, rca posibil doar pe proprietar condrasto condrasto Titlu: Utilizator mentionat la rubrica C3 (C3=C1) in certificat de inmatriculare autoturism, altul decat proprietarul, nu se poate emite polita RCA pe numele ... (vezi toată discuția)
Mai pot circula cu o mașină în cazul în care asigurarea ... Arbunea viorel Arbunea viorel Mai pot circula cu o mașină ,în cazul în care asigurarea este pe numele meu,și bine inteles cu itp.valabil un an dar proprietarul a decedat? Va ... (vezi toată discuția)