avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai pot circula cu o mașină în cazul în care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai pot circula cu o mașină în cazul în care asigurarea ...

Mai pot circula cu o mașină ,în cazul în care asigurarea este pe numele meu,și bine inteles cu itp.valabil un an dar proprietarul a decedat?
Va mulțumesc!!
Nu cunosc în ce calitate ați circulat până acum, depinde. Contract, moștenitor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu masina bunicului meu decedat, posibile probleme Carlos26 Carlos26 Salut,as avea o intrebare,bunicul meu a decedat acum c-am un an si eu am luat permisul abia anul asta. Si are o masina cu actele inregula (ITP,asigurare etc) ... (vezi toată discuția)
Mostenire masina warwar2001 warwar2001 Salutari am o intrebare.. tatal meu a decedat in noiembrie iar singurul lui lucru a fost masina pe numele lui... Aici vine problema.. Noi suntem 2 copii Eu si ... (vezi toată discuția)
Pot conduce masina unei persoane care a decedat? Maria R. Maria R. Buna ziua. Nu stiu daca este locul potrivit pt o astfel de intrebare dar m-am gandit ca poate sunt printre dvs persoane care ma pot lamuri asupra unui ... (vezi toată discuția)