avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Expirare contract sediu social firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Expirare contract sediu social firme

legat de o adresa , apare la ORC N firme dar firmele in cauza au expirat in baza contractului sediu, ce trebuie sa faca proprietarul, cei de la ORC ii cer ca sa le stearga 72 lei pe fiecare , e corect ?
in rest noul administrator care stabileste da o declaratie pe proprie raspundere , iar nu e corect .
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:32, 11 Iulie 2016
reformulati va rog!
care sunt obligatiile unui PROPRIETAR dupa expirarea sediului social ,
o casa cu N camere are N firme de regula 1 an,
face concurenta GAZDUIRII specific AVOCATILOR , corect , indrept întrebarea si sub acest aspect , ce obligatii au avocatii, proprietarii ca la ORC sa nu mai apara firmele la adresa lor ?
E OK ?
ADMINISTRATORII nu fac schimbarea, respectiv PRELUNGIREA de sediu social .


caut in lege si nu gasesc NIMIC , cei de la ORC cer sa faca o MENTIUNE
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
olden, utilizator
in baza hotararii asociatilor faceti o modificare de act constitutiv in care precizati ca sc nu va mai avea sediu social la adresa respectiva si le depuneti la RC?

in ce priveste gazduirea de catre avocati,aceasta se face temporar cf statut

Art. 105
(1)În vederea stabilirii temporare a sediului societăţii comerciale în cauză, avocatul va întocmi şi semna cu reprezentantul societăţii un contract separat de asistenţă juridică având acest obiect.
(2)Perioada pentru care sediul societăţii în cauza este stabilit la sediul profesional al avocatului nu poate depăşi un an, iar dovada sediului se face cu contractul de asistenţă juridică.
Dacă după expirarea perioadei de valabilitate a sediului social nu se face o mențiune referitoare la schimbarea sediului social, va trebui să formulați o acțiune în justiție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat radu2004 radu2004 Am un contract de comodat pentru sediu social, proprietarul apartamentului a decedat in urma cu ceva timp, iar mostenitoarea acestuia este de accord ca ... (vezi toată discuția)