avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social magazin online

Doresc sa infiintez un srl-d pentru un magazin online cu suplimente nutritive,cosmetice bio si produse naturiste cu sediul social in apartamentul meu, cod caen principal 4791.Initial o sa lucrez preponderent cu stocul furnizorilor dar dupa ce pun la punct lista furnizorilor si cele mai bune produse as vrea sa deschid si un punct de lucru, asa ca as vrea ca de la bun inceput sa adaug si codurile caen 4719 si 4729 (nu sunt sigur ca sunt cele potrivite pentru un magazin naturist). As vrea sa stiu daca in cazul in care raman doar cu magazinul online o perioada mai mare ar trebui sa platesc un impozit majorat pentru apartamentul in care este sediul social.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: M_Bogdan , utilizator 15:36, 28 Iulie 2016
M-am mai documentat dar nu am gasit raspuns. Daca am un magazin online cu sediul social intr-un apartament unde o sa depozitez produse care nu necesita conditii speciale de depozitare, trebuie sa platesc impozit majorat pentru acel apartament?ma poate ajuta cineva cu un sfat la ce institutie as putea intreba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru magazin de suplimente nutritive CatalinIoan CatalinIoan Buna ziua Doresc sa deschid un magazin de suplimente nutritive(proteine,aminoacizi,etc) si caut codurile caen necesare dar nu ma prea descurc :) Activitatea ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)