avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Comercializare produse naturiste - CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Comercializare produse naturiste - CAEN

Buna ziua!
Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu produse naturiste. Va rog sa-mi spuneti daca sint coduri CAEN "speciale" pentru a putea comercializa astfel de produse si daca da, care ar fi acestea. O alta intrebare ar fi: daca as extinde putin afacerea si as vrea sa comercializez si produse BIO am nevoie de autorizatii speciale? (am auzit ceva ca ar trebui autorizatie de la Ministerul Agriculturii....). Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Birou Consiliere Relatii de Munca , Consultant resurse umane 16:33, 12 Noiembrie 2009
Depinde de produse. Cel mai bine este sa va adresati la Registrul comertului.
daca produsele naturiste sunt din clasa "farmaceutice" cod caen 4743
produsele BIO cod caen 4729...
ma puteti contacta ptr detalii: ofiice@bcrm.ro; www.bcrm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)
Magazin naturist lidia_p lidia_p As dori sa deschid un magazin cu produse naturiste incluzand si cosmetice(creme, sampoane,ect) ce cod caen mi-ar trebui? Pt aceasta activitate imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Sediu social magazin online M_Bogdan M_Bogdan Doresc sa infiintez un srl-d pentru un magazin online cu suplimente nutritive,cosmetice bio si produse naturiste cu sediul social in apartamentul meu, cod caen ... (vezi toată discuția)