avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare casco omniasig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare casco omniasig

am cumparat in septembrie 2008 un autoturism hyundai prin credit de la banca transilvania;polita casco este incheiata pt. 1 an,iar masina este inmatriculata pe firma. nu am reusit sa achit ratele la casco pe ultimele 2 luni si bineinteles ca fiul meu a avut accident si culmea[sau poate este deja normal-cand ceva merge prost urmeaza ceva si mai si?]vinovatul nu are rca si bineinteles ca nu are nici bani.credeti ca as mai putea beneficia de polita casco pt. repararea masinii si ulterior firma de asigurare sa-si recupereze paguba de la vinovat?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:20, 19 August 2009
Din pacate, o polita CASCO este suspendata de la data scadenta a ratei neachitate.Aveti posibilitatea sa va adresati Fondului de Protectie a Victimelor Strazii pentru despagubiri (vinovatul nu are RCA).Asta nu inseamna ca renuntati la actionarea in judecata a viovatului.N-are bani este o notiune extrem de variabila.(poate avea bunuri, poate avea venituri viitoare ce pot fi poprite)
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Accidentat de un auto declarat furat iepurache2004 iepurache2004 buna ziua ,am avut un accident.un auto mercedes mia taiat calea pt un viraj la stanga din sens opus ,eu mergand normal catre inainte.impactul sa produs cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)