avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abonament telefon fara acordul meu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abonament telefon fara acordul meu

Buna ziua,am si eu o intrebare pentru o ruda,care a fost dat in judecata de catre Orange pentru neplata unui abonament de telefonie.Respectiva persoana sustine ca nu a incheiat niciodata un abonament la ORANGE.A fost la Orange si i s-a spus ca intr adevar exista un abonament neplatit pe numele sau,dar adresa era alta,doar CNP ul si seria buletin erau ok,si numele.
Ruda mea a fost data in judecata in lipsa si are de plata 2300 ron +chelktuieli de judecata.
cum poate dovedi ca nu a incheiat vreodata un abonament de telefonie la Orange si ca altcineva a folosit datele personale in scop fraudulos?
Cel mai recent răspuns: bassmafya17 , utilizator 12:04, 24 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un ... (vezi toată discuția)
Cnp expus Laurențiu290 Laurențiu290 Bună ziua! Recent am trimis din greșeală o poză cu CNP-ul meu pe un grup, și am șters-o imediat după. Nu știu dacă e posibil să rămână salvată pe ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut bagaseancaius bagaseancaius Buna ziua in data de 24 iunie 2013 mi-a fost furat portofelul cu buletin si bani..dupa ce mi-am dat seama am mers la politie si am anuntat ca mia fost furat ... (vezi toată discuția)