avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie mobila

Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un dealer.
In momentul incheierii contractului aceasta à spus doar CNP-ul, fara sa prezinte Cartea de Identitate. Mama mea nu à semnat nici unul din exemplarele contractului.
Seria cartelei SIM nu coresponde, de asemenea si seria si numarul CI sunt false. Initial am crezut ça au fost folosite seria si numarul CI de la mine, numarul prepay fiind inregistrat de mine in baza Orange Romania.
Dupa umilele mele cunostinte de drept penal si civil, contractul este nul de drept, vanzatoarea orange savarsind infractiunea de fals si uz de fals; de asemenea contractul nu à fost semnat de mama mea. In plus, ea à dorit doar o reincarcare cu crédit 6€; deci, intervine nulitatea data de dol.
Cum poate fi anulat contractul fara plata despagubirilor catre Orange ?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2017
hincuvictor, utilizator
Cel mai recent răspuns: hincuvictor , utilizator 22:41, 16 August 2017
daca incepeti cu informatia ca mama dvs a incheiat acel contract, de ce vreti sa il anulati?
Pentru utilizatorul romibaro : Simplu, pentru ca à dorit doar sa incarce cu credit nr prepay, nu sa isi faca abonament. Mai nou, reprezantanti ai companiilor de telefonie mobila din Romania induc in eroare persoane varstnice; astfel in loc sa reincarce cu credit un nr prepay, le transforma in numar postpay. De asemenea, va rog sa cititi cu atentie mesajul meu.
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
hincuvictor, utilizator
Buna seara. Azi am avut o discutie telefonica cu cei de la Orange Romania. In urma acestei discutii contractul à fost inchis pe cale amiabila. Avand in vedere acest aspect, consider discutia inchisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cartela sim iulipaul iulipaul am o cartela sim orange si pe data de 17.01.2014 mi-a fost blocata,am fost la un orange shop si mi s-a spus ca e blocata pe motiv de frauda si m-i s-a spus sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am fost intr-o agenție orange pentru a achiziționa ... INNA86 INNA86 Buna ziua. Am fost intr-o agenție Orange pentru a achiziționa o cartela sim cu numar si optiune de 5 euro ..am plătit 31 de lei iar in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)