avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Plata concediu medical in cazul incetarii de drept a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Plata concediu medical in cazul incetarii de drept a cim

Am beneficiat de concediu medical in perioada 18.05.2016-31.05.2016. La data de 23.05.2016 mi-a incetat CIM ca urmare a indeplinirii conditiilor de varsta si stagiu minim de cotizare pt pensionare, eu fiind functionar public. Pe fluturasul de salar am constatat ca angajatorul mi-a platit 3 zile , asigurarile 5 zile si 2 zile au fost pontate ca si concediu fara plata. Mi s-a spus ca cele 2 zile concediu fara plata sunt generate de algoritmul de calcul al programului informatic.:O Ma intreb daca s-a procedat legal si daca si cum zilele de concediu fara plata afecteaza vechimea in munca la calculul pensiei. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 26 Iulie 2016
Nu are cum sa va ponteze in CFP , atat timp cat dvs ati fost in medical.

CFP nu constituie vechime in munca si nici stagiu de cotizare la pensie, somaj si sanatate.

CFP se scade din vechimea in munca.
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuia sa vi-l inregistreze pana la 23.05.2016, cand raportul de serviciu a incetat de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta hr: suprapunerea a 2 cim cu norma intreaga Roxanapas Roxanapas Buna ziua! Am urmatoarea speta: Angajata din data de 16.02.2015. Inainteaza demisia pentru incetare CIM catre conducerea societatii incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca rumpel cris rumpel cris Numarul de zile de concediu medical, somaj tehnic si concediu fara plata se scand din vechimea in munca ? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata bot bot Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu sa se opereze in Revisal suspendarea CIM pentru 30 zile concediu fara plata pentru rezolvarea unor probleme ... (vezi toată discuția)