exista o regula sa nu comunic chiar eu copia de pe chemarea in judecata si probele paratului?
EDIT: precizez ca legea nu interzice comunicarea intre parti a actelor de procedura de care dispun, ci mai degraba permite: "instanţa va putea îndeplini din oficiu sau va putea pune în sarcina oricăreia dintre părţi îndeplinirea acestei obligaţii"
Am uitat momentan motivul real ca m-am luat cu altele, dar exista un motiv concret pe care-l tin minte si acela e ca instanta escrocheaza justitiabilii vanzand hartie la suprapret, de peste 10 ori costul comercial sau chiar legal uzitat. Eu formulez petitiile prin inscrisuri electronice semnate electronic si instanta le tipareste pe hartie fara nici o logica fiindca are calculatoare, si fara nici o obligatie legala sa faca transcrisuri neconforme cu originalul - evident nu poate exista o asemenea obligatie. Cheltuielile judiciare sunt incoerente drept dovada, variind intre 500 si 50 de lei pentru aproximativ acelasi numar de foi cu aproximatie, deci nici ei nu stiu ce fac, si niciodata nu sunt motivate cheltuielile judiciare pentru ca nu poate exista o motivatie...
Evit astfel orice discutie legata de nestiinta legii de catre judecator comunicand paratilor chemarea in judecata prin posta electronica
P.S. Am mai comunicat si conform vechiul CPP chemarea in judecata desi acolo era mai dificil de probat legal ca pot, si a fost admis actul de procedura
Tehnic vorbind nu exista nici o prevedere legala care ma impiedica sa comunic chemarea in judecata. Problema e ca nu eu sunt obligat ci instanta care trebuie pare-se sa comunice cererea indiferent ca am comunicat-o eu deja cf. art. 201 (1) din CPC, deci problema de care am vorbit persista. Celalalt scop e ca invoc ceva ce paratul trebuia sa faca despre care dovedesc ca stia odata cu chemarea in judecata... si pana se da termen in dosar vor fi trecut 30+15 zile si voi fi dovedit ca paratul refuza... castig timp
Nu exista nici o prevedere pana la 201 (1) din CPC care precizeaza cine "face" si ce inseamna a "face", ceea ce nu e acelasi lucru cu a depune odata cu chemarea in judecata si un numar de copii
In concluzie e un act extrajudiciar ce fac. Daca nu era art. 201 (1) din CPC mergea si cum m-am gandit