avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate vinde o parte dintr.un teren?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate vinde o parte dintr.un teren?

Buna ziua, avem o întrebare legata de un teren agricol in suprafața de 10970 mp; suntem doi mostenitori avand conform intelegerii dintre noi roluri la primărie pe urm. Suprafete 4000 mp si 6970 mp.putem vinde de comun acord 4000 mp din acest teren folosindu.ne de cadastrul făcut pentru tot terenul sau e necesar sa facem cadastru pentru cei 4000 mp?mentionam ca nu am făcut ieșirea din indiviziune. Mulțumim in așteptarea răspunsului.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:41, 4 August 2016
Trebuie facut cadastru si dezmembrare pentru suprafata pe care doriti sa o vindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare renuntare la mostenire STOICAVIOREL STOICAVIOREL Buna ziua, Speta: Am renuntat in favoarea fratelui la mostenirea din partea mamei. Am pastrat mostenirea din partea tatalui. Avand casa si teren cu iesire ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune. zatara zatara Salutare! V-as fi recunoscator pentru informatii legate de urmatoarea situatie: Detin impreuna cu un prieten un teren intravilan agricol de 1000 mp, in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristi_tmm cristi_tmm nu stiu daca am nimerit unde trebuie... am si eu o mare nelamurire.am avut in proprietate, impreuna cu sotul meu, un teren de 475 mp pe care exista 2 ... (vezi toată discuția)