avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda vigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda vigneta

Buna ziua,

Ne-am intors de curnd din concediu din Grecia. Am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera Makaza, de unde nu am putut sa achizitionam vigneta. Pana la prima benzinarie de la care am putut achizitiona vigneta au trecut cativa zeci de kilometrii.
Din fericire am reusit sa achizitionam o vigneta de la o benzinarie cunoscuta. La iesirea din Bulgaria aveam vigneta valabila in ziua aceea.
Totusi, acum am primit acasa un proces verbal pentru amenda.
Chiar daca am cumparat o vigneta cu valabilitate din aceeasi zi, se pare ca politistii din Bulgaria nu au tinut cont de asta.
Este posibil sa contestam amenda, bazandu-ne pe faptul ca pentru ziua respectiva aveam o igneta care era valabila, chiar daca a fost achizitionata mai tarziu, in aceeasi zi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 9 August 2016
Chiar daca intelegeti sa contestati amenda,veti beneficia de hotarare judecatoreasca defavorabila,deoarece autoritatile detin baza tehnica de comparatie si pot proba ca achizitia rovinietei a avut loc ulterior momentului in care ati fost depistat si inregistrat fara rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta bulgaria Ralu_Mil Ralu_Mil Buna ziua, Ne-am intors de curand din concediu din Grecia. La intoarcere am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera de la Makaza. Din pacate nu am avut ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in bulgaria. ... Roby000 Roby000 As vrea sa stiu unda sa fac o contestatie ptr o vigneta in Bulgaria. Am achizitionat vigneta in prima benzinarie din drum dar la intoarcere am constatat ca ... (vezi toată discuția)