Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public infiintare IF

Buna ziua,
Sunt functionar public, cu atributii de asistent social (intr-o Directie de asistenta sociala) si as dori sa deschid pe numele meu, impreuna cu sotul, o intreprindere familiala avand ca obiect de activitate mici reparatii de tamplarie (sotul e de specialitate). Intrebarea mea este daca as fi sau nu in incompatibilitate/conflict de interese . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:02, 16 August 2016
Activitatea intreprinderii nu are absolut nimic in comun cu cea pe care o desfasurati ca si functionar, deci de ce nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Buna seara! Sunt functionar public cu atributii de asistenta sociala si as dori sa infiintez o Intreprindere Individuala cu activitate comert- bar. Am citit ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic, sotul persoanei fizice autorizate dan_co dan_co Buna ziua. Prin Legea nr. 4/2014 se completeaza OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public natapricop natapricop Buna ziua. Detin o intreprindere individuala si sunt functionar public. Exista vreun conflict de interese? Mentionez ca activitatea intreprinderii individuale ... (vezi toată discuția)