avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs luat -contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs luat -contestatie

Am sustinut un concurs proba scrisa, interviu iar in urma interviului s-a facut mediasi s-a constatat ca este o prea mica diferenta intre 2 candidati (eu si o alta persoana) ne-a dat un alt test- set de intrebari la care am raspuns in urma verificarii si notarii eu am media cea mai mare . Persoana cu care am fost la concurs a facut contestatie sa se anuleze testul scris de dupa interviu, comisia de contestatie a anulat al doilea test scris de dupa interviu , urmand ca decizia(dispozitia pt . postul respectiv sa revina celuilat care a avut la primul test +interviu nota mai mare ) as vrea sa ma ajutati cu un raspuns pe( o cale legala si anume sa astept decizia data de angajator si apoi sa ma duc in instanta). S-a procedat corect ce se poate face in acest caz .
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:02, 23 August 2016
Din punctul meu de vedere nu s-a procedat corect in sensul celui de-al doilea set de intrebari. Nu cred ca scrie in lege ca primii doi clasati trebuie sa dea un alt test. Despre ce fel de post este vorba? In ce institutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie concurs carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Daca in urma unui concurs pt. ocuparea unui post de sef birou organizat de o firma (SA) din subordinea consiliului local se face contestatie, care ... (vezi toată discuția)
Concurs angajare Budwizzard Budwizzard Buna ziua! In cadrul întreprinderii unde eu lucrez,s-a eliberat un post in departamentul calitate. Postul a fost scos la concurs unde ne-am înscris 5 ... (vezi toată discuția)
Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la o primarie!! ellenna2014 ellenna2014 Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de un concurs pt ocuparea unui post de functionar public intr-o primarie, la patrimoniu!! De obicei cate subiecte ... (vezi toată discuția)