avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs pt ocuparea unui post de functionar public la o primarie!!

Buna ziua! am si eu cateva intrebari legate de un concurs pt ocuparea unui post de functionar public intr-o primarie, la patrimoniu!! De obicei cate subiecte contine acest examen, cum se noteaza?? pot ajunge mai multe persoane in faza de interviu?? daca imi poate raspunde cineva cat mai repede la intrebare!!! multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 13 Decembrie 2014
Examenul poate fi grila cu 10 intrebari. In ultima vreme cam asa au fost. Daca insa sunt intrebari fara grila de raspuns de regula sunt 5 la nr.dintre care 3 de specialitate si 2 din Legea 188/1996 si Legea 7/2004. Da, la interviu pot intra mai multe persoane. Uneori chiar se intampla ca un concurent care are nota mai mare la proba in scris sa piarda concursul datorita interviului. Trebuie neaparat sa cititi toata legislatia, sa va faceti o impresie, altfel nu va descurcati la interviu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Justitiarul711, utilizator
Concursul de recrutare constă în 3 etape succesive, după cum urmează:
a) selectia dosarelor de înscriere;
b) proba scrisă;
c) interviul.

Proba scrisă constă în redactarea unei lucrărisi/sau în rezolvarea unor teste grilă.

În cadrul interviului se testează abilitătile, aptitudinile si motivatia candidatilor.

Vedeti HG 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functionar public - inspector asistent cryss15 cryss15 Vreau sa particip la un concurs scos de primarie pentru functia publica de executie 'inspector asistent' . Bibliografia este impresionanta :stunned: . As ... (vezi toată discuția)
Concurs functionari publici-interviu AnaMariaaN AnaMariaaN Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la proba interviului din cadrul concursului pt ocuparea unei functii publice. Se pun intrebari si din bibliografie ... (vezi toată discuția)
Intrebare proba orala concurs primarie Sharky85 Sharky85 adresez aceasta intrebare celor care sunt in masura sa ma ajute cu un raspuns....si totodata si multumesc. Sustin un concurs pt un post de secretar in ... (vezi toată discuția)