avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare bunuri si datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare bunuri si datorii

Buna ziua,

As dori sa imi dati un sfat in urmatoarea problema:

Reprezint o persoana juridica care a avut relatii comerciale cu alta persoana juridica, caruia i s-au livrat niste marfuri cu factura precum si niste bunuri cu aviz de insotire a marfii cu valoare. Mentionez faptul ca la un moment dat respectiva firma si-a inchis activitatea si a plecat cu tot cu bunurile noastre (predate pe aviz) precum si cu niste facturi neachitate. Intrebarea mea este urmatoarea: pentru a recupera prejudiciul trebuie sa ma adresez numai instantelor de judecata, sau exista si varianta politiei datorita faptului ca persoana juridica prin reprezentantii ei a plecat cu tot cu niste bunuri date in folosinta. Mentionez faptul ca nu era incheiat un contract de comodat sau alt tip de contract, produsele se livrau pe baza de facturi, iar bunurile pe baza de aviz cu valoare, iar acestea nu au mai putut fi recuperate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:58, 30 August 2016
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantelor civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare materiale constructii; documente anexa AncaUrda AncaUrda Am urmatoarea situatie: doi subantreprenori: A si B, firme diferite, lucreaza la acelasi obiectiv, pe acelasi santier. Subatreprenorul A se aprovizioneaza cu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de custodie croitoru raluca croitoru raluca buna ziua am dat in custodie catre o alta societate echipamente pe baza unui proces verbal de custodie . care sunt inregistrarile contabile? , am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Facturare produse ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! As dori sa aflu daca exista vreo prevedere legala care obliga vanzatorul sa insereze in factura, in cazul vanzarii unor produse, fiecare produs in ... (vezi toată discuția)