avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru

daca am depus o contestatie la executare silita,trebuie sa platesc taxa de timbru?azi se judeca,primul termen,si sunt disperata ca nu stiu ce si cat tre sa platesc,multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:33, 31 August 2016
OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru:" Art.10(2) In cazul contestatiei la executarea silita,taxa se calculeaza la valoarea bunurilor a caror urmarire se contesta sau la valoarea debitului urmarit,cand acest debit este mai mic decat valoarea bunurilor urmarite.Taxa aferenta acestei contestatii nu poate depasi suma de 1000 lei,indiferent de valoarea contestata.In cazul in care obiectul executarii silite nu este evaluabil in bani,contestatia la executare se taxeaza cu 100 lei."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita popalucian popalucian Vreau sa stiu daca pot depune eu singur o contestatie impotriva unei executari silite. Daca exista un raspuns , as dori sa imi spuneti si costurile care ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru execi=utare silita caraula caraula Se mai plateste taxa de timbru pentru o contestatie la o executare silita. (vezi toată discuția)
Taxa contestatie echinacee echinacee Buna ziua! are este valoarea pe care trebuie sa o platesc ca si taxa de timbru ,pt o contestatie la executare? (vezi toată discuția)