avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Speta: Am cumparat o masina la un pret acceptabil. Masina e din '95 si are motorul de 1598.Problema este ca masina a fost adusa din Spania, a fost inmatriculata pe persoana fizica,persoana respectiva a vandut masina catre o scoala de soferi,iar lcu putin timp inainte sa faca actul de vanzare cumparare a depus actele pentru recuperarea taxei. Cei de la scoala de soferi au putut inscrie masina fara sa plateasca taxa, cel care a adus-o din afara si-a primit banii inapoi, iar acum mie mi s-a spus ca trebuie sa platesc din nou acea taxa pentru a o putea inmatricula.

Intrebarea este: Ce as putea sa fac ca sa scap de acea taxa? Totusi mi se pare absurd sa o platesc si apoi sa o recuperez #-o #-o Astept un sfat cat mai detaliat, daca se poate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 2 Septembrie 2016
Aveti varianta sa va adresati instantei de judecata-varianta care dureaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu traian_iulian traian_iulian Am achizionat recent o masina inmatriculata in Romania in valoare de 900 euro (Opel Astra din 1994, 1598 cm3). Masina a fost inmatriculata in Romania pentru ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)