avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... EXEQUATOR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

EXEQUATOR

Buna ziua

Se poate sa ma adresez instantei cu o cerere de recunoastere pe teritoriul Romaniei a unei hotarari judecatoresti definitive din Israel, fara a indica un parat?
Nu doresc sa fie recunoscuta impotriva cuiva. Ci doar vreau sa fie recunoscuta in Romania... poate fi vorba de o procedura necontencioasa in acest caz?
Cel mai recent răspuns: InaV , utilizator 18:36, 16 Septembrie 2016
Mentionez ca este vorba de o hotarare judecatoreasca declarativa, prin care identitatea unei persoane a fost stabilita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea hotararii straine de divort in romania GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna ziua, Ma adresez si eu cu o intrebare: care sunt pasii de urmat daca doresc recunoasterea unei hotarari de divort pronuntata in SUA in Romania. ... (vezi toată discuția)
Acord privind custodia unui copil suntmik suntmik Sunt in Spania si am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,partea buna este ca in urma unui urat \\"divort\\"incheiat printr-o decizie de tribunalul de ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort israel, probleme cu inscrierea dorneanulucia dorneanulucia Casatoria a fost facuta la Ambasada Romaniei din Israel divortul s-a pronuntat la judecatorie in Israel acum trebuie sa inscriu divortul in Romania mi s-a spus ... (vezi toată discuția)