avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... raportare SUMAL
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

raportare SUMAL

eu SRL achizitionez cherestea de la un producator/alt comercian , si o revand cu taxare inversa altui SRL, fara nici o prelucrare , trebuie sa am instalat programul SUMAL pentru acest lucru?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicorec , utilizator 22:00, 25 Septembrie 2016
Buna seara!
Conform hg470/2014, va incadrati ca si comerciant, deci da, sunteti obligat sa sa folositi programul Sumal Agent si Wood Tracking.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. 0741.111.104.
Cu stima,
ing. Nicorec Dan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa intermediere comercializare cherestea gedo302004 gedo302004 dupa indelungi cautari, contabile si juridice, nu am reusit sa descopar daca se aplica taxarea inversa in cazul intermedierii comertului cu cherestea. Mai ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)