Buna seara, sotul meu are o problema cu fosta sotie care il acuza de loviri si alte violente, dupa un incident in trafic in care s-au imbrancit reciproc, aceasta a mers la IML unde a obtinut un certificat in care se atesta ca a avut nevoie de 3 zile de ingrijiri medicale. De asemenea la dosar sunt niste poze scoase pe o coala in care este vanata pe toata fata, insa, stiind ca urmareste fel si fel de inscenari, in ziua incidentului, sotul meu a angajat un detectiv particular care sa o fotografieze tocmai de aceasta teama, bineinteles ca nu avea nimic pe fata, nici la politie cand a depus plangerea in ziua respectiva nu avea nimic. Cum este posibil sa contest acel certificat medico-legal? in conditiile in care ea acum se vede cu un medic ortoped, prieten cu cel care a eliberat certificatul #-o
Va multumesc
Puteti contesta certificatul IML numai la Comisia Superioara
Actele medico legale nu pot fi anulate in baza unei actuni introduse la instanta de judecata ,
deoarece in conformitate cu art. 3 alin. 1 din OG nr. 1/2000,
orice ingerinta in activitatea de medicina legala este interzisa
Ceertificat medico-legal
cypyk
pe data de 24 mai am fost agresat fizic si verbal de un individ. in urma acestui fapt m-am prezentat la sectia de politie si am depus plagere pentru amenintare ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie
inel
A o problema, am avut o altercatie cu un vecin, ne-am imbrancit putin dar mentionez faptul ca el a si sotia lui au fost cei care au inceput scandalul, au depus ... (vezi toată discuția)