avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa

buna....acum cca 4 luni am cumparat o masina cu taxa nerecuperata...o pot recupera eu?nu am dovada ca a fost platita pt ca fostul proprietar nu vrea sa mi-o dea.cum pot sa procedez?daca pot recupera eu taxa sau nu.........ps masina am transcris-o pe numele meu
Cel mai recent răspuns: ionut_mirciov , utilizator 20:46, 27 Septembrie 2016
ma poate ajuta cineva?|

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ContSters331159 ContSters331159 Buna ziua,am o mare nelamurire in privinta taxei auto!am cumparat o masina in ianuarie 2013 ,in luna martie 2013 am scos de la anaf adeverinta precum taxa auto ... (vezi toată discuția)
Dovada taxa auto nerecuperata bogdangh bogdangh Buna ziua. Am cumparat o masina in ianuarie 2014 de la un cunoscut. Intre timp, fostul proprietar si-a castigat dreptul in instanta de a-si recupera taxa, insa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)