avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Evacuat din casa nationalizata. Primaria ma ignora. ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Evacuat din casa nationalizata. Primaria ma ignora. Help!

Familia mea este un caz social, de mai multi ani asteaptam o rezolvare. Mafia imobiliara ne omoara toate casele in care au locuit oameni s-au transformat in afaceri imobiliare. Cum poate fi tras statul Roman la raspundere daca nu-mi rezolva cererile?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:21, 25 August 2009
Personal, va inteleg situatia. Nu este normal, nu este corect .Insa, vedeti dvs. , acei oameni carora le-au fost rertrocedate imibilele erau si ei indreptatiti sa redobandeasca ceea ce le fusese luat in mod abuziv. Insa, statul ar trebui sa asigure si chiriasilor acestor imobile spatii petnru locuit, inainte de a fi evacuati, pentru ca ei sa nu ajunga in strada, precum animalele .Este intr-adevar,ingrozitor, situatia pare fara iesire....sunt foarte multi in situatia dvs. N use mai construieste prea mult si exista deja o multime de oameni pe listele de asteptare.Aveti dreptate, afacerile imobiliare sunt unele dintre cele mai profitabile, preturile( exceptand situatia de acum), sunt enorme. Creditele se acorda asa cum se acorda, dobanzile sunt uriase...De ce nu incercati, daca indepliniti conditiile , sa obtineti acel credit pentru ,,prima casa"? este oarecum mai avantajos si ati putea dobandi o casa ...
Florin Ioan a scris:

Familia mea este un caz social, de mai multi ani asteaptam o rezolvare. Mafia imobiliara ne omoara toate casele in care au locuit oameni s-au transformat in afaceri imobiliare. Cum poate fi tras statul Roman la raspundere daca nu-mi rezolva cererile?

Pesemne speta dvs este mai veche fiindca in ultima vreme nu se mai fac evacuari ale chiriasilor pe 112 din casele nationalizate!B-)
Exista legea "Voiculescu" , nr.1/2009. Cititi-o cu mare atentie !B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obstrucționarea accesului în locuință. drago55 drago55 Dețin un apartament situat la etajul 4,al unui bloc de locuințe , închiriat unei familii, care are un câine bishon, Vecina de dedesubt, ma sună ... (vezi toată discuția)
Proces retrocedare dupa aparitia legii 1/2009 adriana-de adriana-de Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am mostenit o casa veche in Bucuresti (costruita in 1920) de la matusa tatalui meu. A fost notificata in 1997 la ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta de stat chiriasului desi proprietarii erau in proces ... CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Casa vanduta de stat chiriasului desi proprietarii erau in proces de retrocedare cu statul roman Buna ziua, In timp ce eram in proces de retrocedare a unei ... (vezi toată discuția)