avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Securitate la incendiu si rezistenta mecanica si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Securitate la incendiu si rezistenta mecanica si stabilitate

Buna.Langa casa am mai construit inca doua camere si acuma de la primaria (trebuia sa cer)am primit un certificat de urbanism in scopul intrare in legalitate proiect modificator casa de locuit.
Am o lista si trebuie sa fac un dosar cu toate documentatile:-Inspectoraatul de stat in constructii
-referat de expertiza tehnica pentru securitate la incendiu si un referat de expertiza tehnica pentru rezistenta mecanica si stabilitate
Intrebarea mea este cam cat ar costa asta tot si daca cunoasteti pe cineva in jud Bihor care poate sa ma ajuta ca sa rezolv toate chestiile multumesc,

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie hepicrist hepicrist am cunparat un teren in iasi com miroslava si am costruit o casa si nu am autorizatie de constructie deoarece cind am facut casa terenu era pe extravilan ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa bogsmc bogsmc Buna ziua, Am dobandit o casa printr-un act de adjudecare.Casa a fost construita fara autorizatie de constructie si din acest motiv nu mai pot face ... (vezi toată discuția)
Disciplina in constructii Demetrescu bogdan Demetrescu bogdan In 1990 am construit o locuinta fara autorizatie, am castigat procesul si asi vrea sau stiu daca exista posibilitatea de a obtine un act care sa tina loc de ... (vezi toată discuția)