Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bunuri confiscate!

Buna ziua,

Se mai pot redobandi bunurile confiscate de catre Garda Financiara in urma unui control ?
Daca DA, cum?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:32, 26 August 2009
cora2006 a scris:

Din cate inteleg eu, user-ul nu este parte vatamata ci contravenient. Nu avem un dosar penal, ci o contraventie. Sau, poate ma insel...;)

Da, contraventie.
Ideea este ca, fara contestarea procesului verbal, nu vad cum se recupereaza bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea procesului verbal de persoana vatamata(nu amendata) Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna seara! Am o speta..este vorba de un acident rutier.....in cuprinsul procesului verbal in locul starii de fapt reale(cea ca nu s-a acordat prioritate de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala. ce sa spun in instanta sa scap de amenda? GimiMonk GimiMonk Ne-am intalnit mai multi in camin si am dat un \"chef\", de fapt era ziua unui coleg si ne-am adunat mai multi prieteni. Nu am distrus nimic, nu au existat ... (vezi toată discuția)
Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)