avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Angajare Politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Angajare Politie

Buna ziua , am o nelamurire. As vrea sa candidez pentru ocuparea unei functii in Politie ( concursurile din toamna ) .La autobiografia mea trebuie sa specific daca parintii au avut antecedente penale. Tatal meu , a primit o hotarare judecatoreasca definitiva in anul 2008 , luna aprilie. Pedeapsa consta in 10 luni cu suspendare,datorita unei infractiuni la legea circulatiei ( conducand autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice ). Recent tatal meu si-a scos cazierul si figureaza fara antecedente , obtinand din nou permisul de conducere. Ca sa inteleg el acum mai figureaza in baza de date a politiei?M-ar putea afecta pe mine acest lucru , pentru concursul de la politie?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 17:34, 5 Octombrie 2016
Nu vă afectează. Treceți în autobiografie fără antecedente penale, conform cazierului judiciar (care poate fi anexat in copie la dosar - dacă considerați necesar).
În rest succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)
Încredințarea unui autovehicul unei persoane sub influența Adrian 222 Adrian 222 Buna ziua!Exista o problema într-o seară 2 băieți și un prieten de al meu împreună cu alt băiat au fost opriți de Politie soferul a suflat în ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ContSters146145 ContSters146145 Anul trecut am fost scos de sub urmarirea penala pentru infractiunea de ameninatare si mi s-a aplicat o amenda administrativa de 300 lei. Vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)