avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA comert online, CAEN 4791
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA comert online, CAEN 4791

Buna ziua,

. Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet:


1. Obligartivitate detinere magazin online: este obligatoriu sa am un magazin on-line propriu sau pot vinde si doar pe platforme gen OLX, Okazii, precum si pe forumuri de specialitate ?

2. Plata si livrarea produselor: plata produselor se va face exclusiv in cont, ramburs la ridicarea coletului, sau in avans inainte de livrarea produsului. Livrarea produselor se face prin firma de curierat. In acest caz, trebuie sa emit doar factura pe care sa o adaug in colet, sau trebuie emisa si chitanta+ bon fiscal ? Din informatiile mele, bonul fiscal si chitanta se emit doar la plata cash, si nu si in cazul platiilor prin banca.

3. Obligativitate contract cu firma de curierat: sunt obligat sa am contract cu firma de curierat sau pot trimite fiecare expeditie in parte ca PFA ? ( nu cred ca ma incadrez la numarul minim de expedieri, pentru a incheia un contract )

Multumesc anticipat, o zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Vanzare haine cumparate din second-hand Cristi2015 Cristi2015 Vanzare haine cumparate din second-hand. Am un PFA cu activitate secundara CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)