avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare haine cumparate din second-hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare haine cumparate din second-hand

Vanzare haine cumparate din second-hand.

Am un PFA cu activitate secundara CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Vreau sa cumpar din second-hand tricouri de fotbal si sa le vand exclusiv online pe okazii sau forumuri specializate pentru colectionari, cu plata ramburs sau avans prin banca.
Am cateva intrebari:
1. Ca sa decontez cheltuielile folosesc bonul fiscal de la magazin cu CUI pe el ca la orice achizitie cu bon ?
2. Trebuie trecute produsele in registrul inventar ?
3. Am nevoie de autorizatie de functionare de la primarie ?
4. Mai am nevoie de autorizatie pentru colectarea datelor ? Nu o sa am magazin online, vand doar prin platformele mentionate.

Alte discuții în legătură

Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Achiziționare și vânzare servere noi și second hand cod caen 4791 mihainemes mihainemes Bună, doresc să achiziționez și să vând online servere noi și second hand prin propriul magazin online. În momentul de față am codul CAEN 4791 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)