avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA cod CAEN 4791 - pe ce platforme am voie ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA cod CAEN 4791 - pe ce platforme am voie sa vand?

Buna seara
De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa am cateva nelamuriri:

1. Este obligatoriu sa detin un magazin on-line propriu sau pot vinde pe diferite platforme de genul OLX, Lajumate, Okazii, Facebook, Shedd etc.?
Am inteles ca lipsa unui link care duce catre ANPC se considera ilegalitate, dar daca vand pe alte platforme si nu pe site-ul meu cum trebuie sa procedez?

2. Daca plata produselor se va face exclusiv in cont, am nevoie de un Business Account sau ceva in genul acesta?

3. Daca livrarea produselor o voi face prin posta, trebuie sa emit factura pe care sa o pun in colet? Am inteles ca nu am nevoie de casa de marcat sa emit bon fiscal daca plata se face in cont.

4. Pot trimite fiecare expeditie in parte ca si PFA prin posta, sau sunt obligata sa am contract cu o firma de curierat?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Alegere corecta a activitatii outletshoesoradea outletshoesoradea Buna ziua . In cadrul unui PFA infiintat cu cod caen 9602 (coafura si servicii infrumusetare) am facut actele legale pentru inca un domeniu, obiect secundar - ... (vezi toată discuția)