avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare sume Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare sume Anaf

ANAF-ul mi-a pus poprire pe toate conturile bancare pe care le detin, de la mai multe banci, sumele reprezinta cheltuieli judiciare si amenzi judiciare. Am avut un proces la CEDO, pe care l-am castigat si banii (cu titlu de daune materiale),mi-au fost transferati in lei in contul de la ING Bank, de unde i-am si ridicat, ANAF-ul retragand imediat sumele datorate, si deblocand astfel contul respectiv, si de unde am putut sa retrag suma de 15950 RON, lichidand ulterior contul respectiv. Suma datorata ANAF-ului a fost de 7885 RON. Mai pot recupera in vreun mod aceasta suma? Va Multumesc !
Sa vedem daca am inteles bine: aveti mai multe conturi si ANAF a luat, insumat de la toate, mai mult decat datorati. Daca e asa, faceti o cerere si vi se vor restitui.
nu.....am castigat un proces la cedo....iar banii mi-au fost transferati in contul bancar de la ing bank(cont in lei), care avea poprire de catre anaf pana sa intre banii in contul respectiv...cheltuieli judiciare si amenzi judiciare.....de la niste procese mai vechi....si aveam poprire pe conturile bancare si cand am primit banii mi-au oprit suma datorata.....restul de bani i-am ridicat deoarece s-a deblocat contl normal
Daca ati datorat acea suma, anaf v-a executat silit si ati stins datoria, dvs ati ridicat si restul de bani din conturi, acestea sunt deblocate...care e problema, ce sa recuperati, de ce ?
Spuneti mai clar ce datorie aveati la ANAF si cat v-au retinut acestia . Daca v-au retinut mai mult decat datorati faceti cerere de restituire , ori va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Isi poate rezerva o banca dreptul de a bloca contul si a retine cardul utilizatorului? alingiuroiu alingiuroiu Buna ziua! Eu am o problema. Eu am facut un contract pentru un card de debit cu o banca din Romania. In perioada noiembrie- decembrie 2011 mi-am depus o suma ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar ady09 ady09 Am primit în data de 05.11.2019, mesaj de la bancă cum că mi-a fost poprit contul de cat ANAF pentru o sumă de 91 de lei In urma verificarilor am ... (vezi toată discuția)