avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont bancar blocat de primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Cont bancar blocat de primarie

I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata )

Ieri am fost la banca ( ING ) am depus o suma de bani pe card dupa care am vrut sa fac o plata catre un alt cont , dupa mai multe incercari nereusite de a transfera banii sau a ii scoate am intrebat un anganjat al banci ce se petrece, acesta ma informat ca avand suma acumulata de 800 RON amenzi primaria sectorului 4 prin ordin judecatoresc mi-a blocat cardul astfel incat doar pot depune banii pe el insa nu ii pot scoate.

Tin sa precizez ca nu am fost informat despre acest lucru nici de primarie sau banca.

Eu imi pot recupera banii de pe card fara sa platesc restul amenzilor de 600 RON ?
Cat de departe pot merge cei de la primarie cu aceste lucruri ? Am pe numele meu o masina, ma pot trezi intr-o buna zi ca am ramas fara ea ?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 13:19, 8 Mai 2010
Nu ar fi cel mai bine sa va platiti amenzile?....da , primaria va poate executa pentru datorie.
Modalitate legala de recuperare amenzi,neachitate in termen sau, de buna voie
Nu veti putea sa va recuperati sumele proprite.
Da, ar fi fost bine sa le platesc la timpul lor, insa mi se pare cam exagerat sa imi blocheze un cont bancar pentru o datorie de 600RON si in plus de asta sa nici nu fiu anuntat
Reprezinta o soluitie legala de recuperare debite,neachitate de titular in termen ,sau de buna voie

Alte discuții în legătură

Isi poate rezerva o banca dreptul de a bloca contul si a retine cardul utilizatorului? alingiuroiu alingiuroiu Buna ziua! Eu am o problema. Eu am facut un contract pentru un card de debit cu o banca din Romania. In perioada noiembrie- decembrie 2011 mi-am depus o suma ... (vezi toată discuția)
Au voie cei de la anaf sa pună poprire pe pensia de handicap ... Anghel_laurentiu34 Anghel_laurentiu34 Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap gradul 2? Daca nu au voie as vrea sa îmi spuneți dacă i pot acționa în instanța de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)