avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... facturi neplatite vodafone
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

facturi neplatite vodafone

buna ziua,va rog sa mi dati un sfat intr-o ploblema.am o firma deschisa acum un an si jumatate care nu a functionat decat 2 luni fara vanit ,am luat 2 telefoane cu abonament si la un moment dat au venit 2 facturi pe care nu leam mai platit acum sunt de plata 3000 ron la vodafone,iar firma e in curs de falimentare .ce se poate intampla? va multumesc mult
Daca este deja deschisa procedura insolventei (falimentului) conform legii 85/2006, societatea de telefonie va primi o instiintare din partea lichidatorului judiciar prin care i se pune in vedere posibilitatea de a se inscrie la masa credala pentru recuperarea sumei, aceasta urmand sa se inscrie pe tabelul creditorilor - respectandu-se anumite termene! Daca nu este inca deschisa procedura, va poate actiona in instanta potrivit altor reglementari legale in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare tva de la firme aflate in faliment Flavius1984 Flavius1984 In urma unei colaborari cu diferite firme am emis facturi fiscale care au ramas neachitate integral, intre timp la una din aceste firme sa deschis insolventei ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Incheiere de inchidere a procedurii insolventei..... ce inseamna exact hajnyci hajnyci Buna ziua! Am gasit pe site-ul Buletinul Insolventei o firma care are un debit neachitat fata de firma noastra. Vroiam sa fac o actiune in justitie pt ... (vezi toată discuția)