avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal accident de circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal accident de circulatie

In vara acestui an am facut un mic accident cu motocicleta,eu fiind singura victima a propriului accident...si mi sa intocmit dosar penal fiind incadrat la art.196 alin.1...aici e dilema: nu inteleg de ce m-au incadrat la acest articol, dupa cate am vazut eu acest articol spune ca eram sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive !!!!!???? Cine ma poate lamurii si pe mine?
Cel mai recent răspuns: ovidiussmmi , utilizator 17:22, 29 Noiembrie 2016
Mergeți sa studiați dosarul sau apelați la avocat pentru a-l analiza.

E posibil sa fie vorba de o eroare dacă nu ați consumat nimic.
Nu am consumat alcool cat despre droguri nu putem vorbi asa ceva fiind exclus.
Ati suflat in etilotest?
Nu am suflat in etilotest ca m-am lovit la cap si eram inconstient..mi s-a recoltat sange la spital pentru stabilirea alcolemiei...am avut 9 zile de spitalizare,dupa ce am iesit din spital am vorbit cu politistul care a intervenit la locul accidentului si a zis ca nu mai tine minte exact cazul meu si daca am avut alcolemie.Mi sa dat dovat cu drept de circulatie pe 15 zile, si am prelungit-o de doua ori pan acum.Parca la alcool nu mai primesti drept de circulatie???M-au bagat in ceata urat de tot cu incadrarea asta.
Dvs. ce va aduceti aminte ati consumat alcool sau nu? Pentru ca nu reiese clar din ce ati scris mai sus, daca ati baut sau nu. Clarificati problema asta, apoi putem trece mai departe.

Alte discuții în legătură

Dosar penal acident de circulatie ovvy18 ovvy18 Salutare...am cazut si eu un moto-scuter mai exact am fost implicat intr-un un accident de circulatie cu autovictima si mi-a venit acasa de la politie o ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)