avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi s-a eliberat dovada înlocuitoare a permisului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi s-a eliberat dovada înlocuitoare a permisului înainte de a mi se preleva probe biologice (probe ținute apoi 3 zile în postul de poliție, lângă sobă). Am mers pe recunoaștere și am fost condamnat 1 an cu suspendare, mai pot face ceva?

Buna ziua...am fost condamnat pt o alcoolemie de 1.65 ..la 1 an cu suspendare..dupa ce avocatul și polițistul au spus să merg pe recunoaștere...problema e ca nu a fost asa...la ora 17 am avut accidentul la care nu au fost victime la ora 18 mi sa eliberat dovada la 19 .45..am suflat în etilotest..si la ora 21.30 mi sa prelevate probele biologice...intrebarea este...cum poate să elibereze dovadă înainte de a recolta probele biologice..mentionez ca sângele ă stat de vineri seară până luni la amiază în postul de pol.langa sobă nu la un frigider...ce pot face ? Va multumesc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Buna dimineata,
si in ce stadiu procesual va aflati in acest moment? Sunteti in termenul de apel?


CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN" a scris:

Buna dimineata,
si in ce stadiu procesual va aflati in acest moment? Sunteti in termenul de apel?

Bună dimineața...am trecut de apel unde am primit 1 an cu suspendare...dar am găsit dovada de circulație abia acum și am văzut ora pe ea..am si actele de la spitalul județean unde se vede ora 21.30..domnul polițist mi-a eliberat dovada la ora 18..fara probe...
Nu s-a solicitat calculul retroactiv al alcoolemiei?
Nu sa solicitat..mai pot face ceva ?
Nu inteleg cum ati fost condamnat. Ati fost depistat la ora 17 si prima proba la 21,30.
In ce oras v-ati judecat?

Alte discuții în legătură

Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Etilotest Utilizatoran2015 Utilizatoran2015 In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)
Lamurire sorinmarius sorinmarius Salut. Anul trecut prin martie tatal meu a fost implicat intr-un accident,defapt o mica derapare dupa care a lovit zapada de pe marginea drumului.Incidentul ... (vezi toată discuția)