Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire indemnizatie crestere copil

Buna ziua am o nelamurire in legatura cu calcularea indemnizatiei pe perioada de natalitate. Sotia pe fluturas are urmatoarele: salar tarifar(1675), salar realizat (1599), premii/regularizari (377), venit brut(2069), venit net(1728) si salar net(1450). Dupa care din ele se calculeaza suma concediului si a indemnizatiei? #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 23 Octombrie 2016
Din salariul net vi se calculeaza indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediu de maternitate si ccc suciugeorgeta suciugeorgeta Am o salariata care a ramas insarcinata si as dori sa stiu ce lege trebuie sa citesc referitoare la concediu pre si post natal,cuantum indemnizatie si tot ce ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal Miky_83 Miky_83 Buna ziua. Sunt o viitoare mamica (data aproximativa nastere 2 iulie 2013). As dori sa stiu daca cele 126 de zile pre/post natal sunt calendaristice; daca ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)