avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nedumerire notificare plata pentru o dauna pe care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nedumerire notificare plata pentru o dauna pe care n-am provocat-o

Astazi am primit o notificare de plata de la o firma de recuperatori ce a fost imputernicita de o societate de asigurari ca am de plata, 477 lei drept paguba aduse vecinului de sub apartamentul nostru ca l-am inundat in data de 25 august 2016!Am ramas blocata iar sotul meu sa faca infarct..Nu am avut inundatie in apartament...Pot fi infiltratii din exteriorul blocului (cu referire la balcon)sau a uzurii tevilor din ghena(baie)sustine ca l-am inundat in baie si in balcon(diametral opuse) ,dar nu se pune problema unei inundatii.Nu a venit nimeni sa constate daca am inundat apartamentul vecinului,nu stim cum si pe ce baza s-a facut acest dosar de daune!Cum putem ataca aceasta decizie!
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2016
robescu genoveva, utilizator
Nu trebuie sa dati atentie unor astfel de notificari daca nu sunt insotite si de documente doveditoare.
Primul din acestea ar fi imputernicirea din partea societatii de asigurari pentru ca firma de recuperare sa se poata substitui in drepturile acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune repetate provocate de vecinul de deasupra ... buna seara... locuiesc la etajul 3 ...de aproximativ 20 de ani ... elenabrasov elenabrasov Buna seara... Locuiesc la etajul 3 ...de aprozimativ 20 de ani fiul dependent de alcool al proprietarului de la etajul 4 a daramat acoperisul balconului ceea ... (vezi toată discuția)
Acoperișul balconului meu a fost deteriorat de firmele care au executat lucrări de izolație exterioară la etajele superioare. cine se face răspunzător de plata daunelor? Vasile Frosin Vasile Frosin Locuiesc la parter și am balcon modificat, cu acte și plata impozitului separat fata de locuință, la primarie. În toamna anului trecut s-au făcut ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuintei la omniasig claudia_petre87 claudia_petre87 Buna ziua, Am o asigurare AM Plus incheiata la Omniasig. Am platit din 2010 pana in prezent si la sfarsitul anului 2014 am avut o dauna. Desi locuiesc la ... (vezi toată discuția)