sunt executata silit de recuperatori..nu stiu ce sa mai fac..unde sa ma adresez..imi opreste din salariu jumatate adica [450 lei]pentru 4 banci care una BANCPOST am sa platesc toata viata mea[am 60 ani] mai aveam 4 000 lei de platit..nu am mai avut de unde sa platesc..am avut necazuri cu fiul meu apoi cu nepotul meu,nora mea,erau sa moara,am vandut tot ce aveam si ma m imprumutat ca sa i salvez..nu ma intelege nimeni oricum..pentru asta sunt datoare acum..dar BANCPOST ma baga in mormant..de la 4 000 lei au trimis 11 000 lei..plus penalizari la zi,comisioane,dobanzi,iar celelatte banci adica EUROCREDIT..asa era atunci..au trimis 3 500..respectiv 2 600 dar dupa un an imi spun ca mai platesc incontinuare penalizari..eu sunam la cateva luni sa stiu cat mai am de platit imi spuneau corect..dar acum cand am sunat au spus ca trebuie sa platesc si penalizari..instiintarea cu specifica penalizari..va rog sa mi spuneti si mie ce sa fac..nu am posibilitati sa merg in instanta..cu 450 lei care ii am pe luna..multumesc
Există soluții prin care instanța de judecată a constatat că există clauze abuzive în contractul cu banca și a obligat banca la restituirea sumelor încasate în temeiul acelor clauze.
multumesc de raspuns..dar cum am specificat..am platit deja 2 ani si... la recuperator sau executor ca sunt diferiti..am aflat de curand ..mai pot face ceva acum..nu am cum sa aflu si posibilitati de a plati un avocat sa merg in instanta cum sa procedez....multumesc
multumesc de raspuns..dar deja am platir doi ani si..la recuperator sau executor ca sunt deferiti am aflat si eu de curand..nu stiam..mai pot face ceva acum..nu am posibilitati sa merg in instanta..cu 450 pe luna care ii primesc...multumesc
Executare
zsoltyx22
Buna ziua .as avea o intrebare.am avut un credit de consum in ron si din pacate a fost trecut la un executor pt recuperarea creditului.mi s a pus poprire pe ... (vezi toată discuția)