avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare salon de infrumustare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare salon de infrumustare

Doresc sa imi deschid un salon de infrumusetare intr-un spatiu de 40 mp utili(doua posturi coafor+unul manchiura+cosmetica) as dorii daca se pate sa ma ajutati cu unele sfaturi in ceea ce priveste legislatia.Deocamdata nu am achizitionat decat spatiul careeste la parterul unui bloc.
1)As avea nevoie de doua spatii sanitare(wc)?
2)Pupinelul trebuie pus in camera separata sau se poate pune in salonul de coafura incorporat intr-un dulap separat?
3)Cateva sfaturi despre schimbarea de destinatie a unui spatiu locuibil in spatiu comercial ca sincer nii nu stiu de unde sa ma apuc!!

Va multumesc aticipat ptr sfaturi!!

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare in cazul schimbarii destinatiei unui spatiu comercial in salon coafura ,frizerie si manichiura ancaanca1 ancaanca1 Buna ziua ,vreau sa schimb destinatia unui spatiu comercial (momentan functinal) ,se afla la parter de bloc ,in salon coafura ,frizerie si manichiura ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)