avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare in cazul schimbarii destinatiei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare in cazul schimbarii destinatiei unui spatiu comercial in salon coafura ,frizerie si manichiura

Buna ziua ,vreau sa schimb destinatia unui spatiu comercial (momentan functinal) ,se afla la parter de bloc ,in salon coafura ,frizerie si manichiura .Intrebarea mea este -1)Ce autorizatii mai sunt necesare pe langa cele care le am? Societatea a carui administrator sunt va inchiria posturile de lucru persoanelor care au PFA..Intrebarea mea este ce obligatii am eu societatea care inchiriaza in cazul controalelor ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 18:40, 25 Ianuarie 2015
Pentru autorizarea activitatii de coafor si servicii de infrumusetare va sunt necesare pentru autorizare, pe langa autorizatiile uzuale (mediu, DSP) si autorizatia PSI a spatiului si acordul tuturor coproprietarilor pentru desfasurarea acestei activitati in spatiul respectiv.
Dvs., in calitate de proprietar al spatiului, aveti obligatia de a autoriza spatiul in care se desfasoara activitatile in cauza, din pdv al indeplinirii conditiilor PSI si mediu.
PFA-urile carora le veti inchiria spatiul au obligatia de a-si incheia contracte pentru servicii impuse de activitatea desfasurata (salubritate, deratizare etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)
Controale pfa dintr-un salon de infrumusetare ataela ataela Buna ziua,suntem 3 PFA-uri intr-un salon de infrumusetare-masaj,coafor,manichiura-. In cazul unor controale,se verifica salonul sau fiecare PFA in parte? De ... (vezi toată discuția)