avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salarizare asistent social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salarizare asistent social

Salariului asistentului social din primărie i se aplica majorarea de 25%?
Cel mai recent răspuns: vali_stefan , utilizator 08:17, 3 Noiembrie 2016
Daca va referiti la majorarea din decembrie 2015, da , aceasta majorare se aplica incepand cu 01.12.2015. Personal am fost rezervat in a acorda aceasta majorare la momentul respectiv si am solicitat (si obtinut) in scris de la Prefectura confirmarea ca se acorda acest procent si asistentului social din cadrul aparatului de specialitate al primarului.
Pe anul 2016 nu mai exista modificari legislative legate de salariile angajatilor din primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare de salariu Handralaura Handralaura Sunt asistent personal angajata la primarie as vrea sa stiu daca se majoreaza salariul meu cu 10% din luna decembrie ? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza salariul corect? Cruela2000 Cruela2000 Sunt asistent social in cadrul unei primarii, si doresc sa ma ajute cineva cu un raspuns concludent, cu privire la salariul de baza. Mentionez ca incepand cu ... (vezi toată discuția)
Majorare salar ciobanuclaudia ciobanuclaudia Asistenta sociala v a primi majorare salariala cu 25 % in luna decembrie 2015. Majorare salariilor se aplica de la 1 octombrie ca si celor din sanatate sau de ... (vezi toată discuția)