avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ieșire din credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ieșire din credit

Buna seara. Acum patru ani,casatorita fiind soțul meu+ atunci) a făcut un credit,cu " prima casa" unde eu am fost copkatitor. La vremea respectivă aveam un contract de munca pe perioada determinata( dou ani). Dupănici un an,an divorțat,sotul a rămas cu creditul ,cu casa,nentionez ca nu am făcut partaj,oentru ca el a achitat ratele,inaibte de a divorță,deci nu am avut nici o pretenție. Problema este ca am vrut să-i vreau să ies din credit,am făcut demersuri la banca,adica le-am prezentat o cerere prin care xeream ieșirea din credit plus certificatul de divorț. Acum as vrea sa fac eu un credit,pentru a- mi lua o casa,dar nu pot pentru că rezultatele copkatitor la alt credit. Ma ajuta,va rig,cibeva,sa- ni spună ce să mai fac! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: elenalena , utilizator 15:47, 8 Noiembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rămâneți codebitor până la achitarea integrală a creditului sau până la data la cere banca va accepta ca dvs să nu mai fiți coplătitor (ceea ce nu se va întâmplă de regulă).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vb cu fostul sot sa aduca un alt coplatitor la banca sau sa preia el integral contractul.
Daca nu vrea, aduceti-i aminte ca acea casa e bun comun si va avea nevoie si el candva de un act de partaj.

Mulțumesc. Trebuie să fie o cale să ies din acest credit
Mulțumesc mult.Am încercat dar insensibilitatea lui nu are margini
M-aș bucura să mai aud si alte păreri. Multunesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare credit ipotecar emiliana76 emiliana76 Buna ziua. In 2007 am incheiat un credit ipotecar pe 25 ani pentru achizitionarea unei locuinte. Sotul este titular, eu fiind coplatitor. Acum suntem in pragul ... (vezi toată discuția)
Partaj casa prin programul prima casa ramira36 ramira36 divortam si avem o casa achizionata prin programul prima casa precum si un credit de consum pentru renovarea acestei case si achitionarea de bunuri necesare ... (vezi toată discuția)
Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)