Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Diferenta valoare depozit intre primarie si anaf

Buna ziua !
Valoarea la un depozit a fost declarata la primarie acum 2 ani. Intre timp au fost inregistrate in contabilitate si cheltuieli cu amortizarea. In acest caz exista diferente intre cele doua institutii ? Cum se procedeaza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:05, 9 Noiembrie 2016
Nu este nicio diferență.
În evidențele fiscale de la primărie este înregistrată valoarea impozabilă a clădirii declarată de dvs și care corespunde cu valoarea înregistrată în contul contabil 212 în evidențele dvs contabile și în situațiile financiare pe care le raportați la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezerva reevaluare gresita 2211ele 2211ele O societate platitoare de tva si-a construit in regie proprie un minihotel in anul 2007-2008. Administratorul nu a adus justificare pentru materialele ... (vezi toată discuția)
Tratament fiscal reevaluare cladiri geo_c geo_c Buna ziua, Va rog mult un ajutor: Societatea pe care am preluat-o de curand are in patrimoniu 2 cladiri achizitionate in anul 1998.Ambele cladiri sunt ... (vezi toată discuția)
Monografie reevaluare cladire ToriJ ToriJ Buna ziua! Imi spuneti va rog,care sunt notele de inregistrare a evaluarii unei cladiri,am urmatoarele date: 212=300.000 2812=49375 noua valoare este de ... (vezi toată discuția)