Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie

Buna ziua,va rog sa ajutati cu un sfat.am primit prin posta un plic de la creditexpress care ma informeaza ca figurrez in baza lor de date cu suma 141,67 ron.am sunat sa vad despre ce este vb.si am aflat cu uimire ca este vb.de nerespectarea contractului cu Telekom....( niciodata nu am avut cuntract semnat cu Tlekom.) o ultima factura emisa de cosmote din data de 13.02.2013.in valoare de 44 ron.Nu stiu sa nu fi platit....nici nu mai tin minte...dupa aproape 4 ani...nu am fost sunat,instintat pana azi cand am primit o instintare.Cu siguranta este si prescrisa.Ce pot face?,am impresia ca este un abuz ordinar si vis a vis de dobanda.Au dreptul sa imi prelucree datele personale fara consimtamantul meu?Vreau sa le fac plangere.Unde ma pot adresa? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: coossty , utilizator 21:40, 11 Noiembrie 2016
Vă vor suna o perioadă dar nu plătiți vreun ban. Este o încercare de a recupera o creanță prescrisă.
va multumesc mult! va rog sa ma credeti ca am ramas interzis de cat tupeu mizerabil....va multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz telekom romania Catalin_Dutu Catalin_Dutu Buna seara, Am sa va dau copy-paste la plangerea ce vreau sa o depun la Telekom Romania. Dupa ce cititi, accept un sfat/parere asupra acestei spete - si ... (vezi toată discuția)
Termenul de plata a concediului medical olymariana olymariana buna ziua am o problema cu firma la care lucrez si va rog daca puteti sa-mi dati un sfat .sint angajata cu contract de munca la aceasta firma din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Card debit neutilizat mihai311 mihai311 buna seara! am un card de debit neutilizat din 2006 deci de 8 ani pe cand lucram la o firma care imi vira salariu in cont mai are rost dupa atita timp sa ... (vezi toată discuția)