avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!

Sora mea lucreaza de 2 ani la doua societati diferite cu cite 4 ore pe zi. Unde poate verifica daca patronii platesc impozitul pentru pensie, si toate celelante.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 10:14, 31 August 2009
- pentru pensii la Casa Judeteana de Pensii (Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti) -- detalii la www.cnpas.org;

- pentru asigurarile sociale de sanatate la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (Casa de Asigurari de Sanatate a municipiului Bucuresti) -- detalii la www.cnas.ro

- pentru somaj la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (Agentia de Ocupare a Fortei de Munca a Municipiului Bucuresti) -- detalii la www.anofm.ro

- impozitul la Directia Generala a Finantelor Publice -- detalii la www.anaf.ro
Ultima modificare: Luni, 31 August 2009
ContSters77883, utilizator
Se adreseaza in scris la CJAS, CJPAS, AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributii angajator erickandrei erickandrei Buna ziua tuturor , Am lucrat la o societate din Bucuresti aprox. 2 ani . Am fost concediata de curand ( art. 64 lit a ) . Am cerut sa fiu data in somaj iar ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca somer cu conventie retlav retlav Buna seara, Intenționez să angajez o persoană (șomer) care în termen de 5 ani, îndeplinește condițiile pentru a solicita pensie pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie user20 user20 Buna ziua, Sotia mea a fost in concediu de crestere a copilului timp de 2 ani, pana in luna mai anul acesta. In luna octombrie anul trecut a ... (vezi toată discuția)